RSS

Reklama sucks

28 Dec

[video:youtube:acjMt_m5l-I]

Man nuoširdžiai įdomu, jei transliacijų rėmėjas būtų Always ar Persil, ar irgi būtų pavykę prasukti tokią reklaminę kampaniją?

Viaukt.

Galbūt pats pernelyg nusižengiu savo paties principams ir pernelyg kišuosi į tai, ką be neišvengiamo žiaukčiojimo vadinu „politika„, bet negaliu nesutikti su vienu pareiškimu:/a>

Masės, panašu, nežino, kad Alkoholio kontrolės įstatymo pataisos, nuo 2008 metų pradžios uždrausiančios alkoholio reklamą televizijoje nuo 6 valandos ryto iki 23 valandos, nedraudžia transliuoti krepšinio.

Ką ten masės – to iki šiol nežino net tos valstybės institucijos, kurios turi kontroliuoti, kaip įgyvendinamas minėtas įstatymas – tai yra, žmonės, kuriems už tai mokami atlyginimai. Turiu galvoje Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą bei Radijo ir televizijos komisiją.

Tačiau gal to ir nereikia. Juk viską žino TV3 televizija. Ji jau nusprendė, kad Alkoholio kontrolės įstatymo pataisos krepšinio rungtynes transliuoti draudžia.

Long live the PR.

 
4 Comments

Posted by on 2007 gruodžio 28 in Taaaip...

 

Tags: , ,

4 responses to “Reklama sucks

  1. Chemiker

    2007 gruodžio 29 at 1:32

    aha, o reklamos ant popieriaus matyt neuždraudė… ir intelektualūs aukštesniam socialiniam sluoksniui skirti žurnalai matyt ir toliau galės laisvai ant viršelio degtinę reklamuot… man visas šitas reikalas irgi atrodo didelė nesąmonė.

     
  2. adis

    2007 gruodžio 29 at 5:26

    Manau, su laiku uždraus ir ten ;)

     
  3. Zibaila

    2007 gruodžio 29 at 7:54

    As nesuprantu vieno – prie ko cia sportas? Seimas uzdraude alaus reklama. Reikalinga tai, ar ne – kitas klausimas. Bet prie ko cia kasius? Jei Zalgirio ar LR valdzia butu protinga – dar pries si sezona, zinodami, kad toks istatymas gali but priimtas, butu jieskoje kitu remeju. Ka be alaus nieks nebenoretu kasio rungtynese pasireklamuot? Netikiu! Bet isejo, kaip isejo – patys kalti. O sitas visas PR gal ir veiksmingas bet labai zemo lygio. Pagarbos neduoda nei televizijai, nei aludariams.

     
  4. Lucy

    2007 gruodžio 29 at 9:34

    Jei TV3 užsispirs, ir nerodys f-1, tai šitas krepas tikrai sucks big time :(

    Antra vertus, tai ir vėl šlykšti konkurencinė kova tarp TV3 ir LNK…

     
 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos