RSS

Labdaros aukcionas

21 Jul
Labdaros aukcionas

aukcionas

Aš iš tiesų nežinau, kas yra vėžys. Tai yra taip, aš apie šią ligą žinau tiek, kiek turbūt ir jūs, ir kiek žino kiekvienas normalus šiuolaikinis žmogus, besidomintis viskuo, kas yra ir vyksta aplinkui, bet iš tiesų aš nežinau beveik nieko. Nors, tiesą sakant, dėl šito dalykėlio buvau ir pats atsidūręs ant operacinės stalo, bet čia jau atskira – ir ne tokia jau ir įdomi – istorija.

Bet aš žinau, kas yra vaiko liga. Kol neturėjau savo vaikio, įsivaizdavau, kad žinojau (juk galų gale ir pats buvau vaiku, ir atsimenu ką reikšdavo sirgti. Kas, tiesą sakant, nebūdavo taip jau ir blogai – nereikėjo eiti į mokyklą, galėdavau skaityti visą dieną), bet iš tiesų nė velnio nežinojau.

Vaiko liga yra bjaurus dalykas. Tai yra dalykas, kuris kankina tiek vaiką, tiek jo tėvus, tiek trukdo vaikui normaliai ir efektyviai progresuoti. O vėžys ne tik kad yra liga iš bjauriausių ligų TOP3, bet dar ir jos gydymas net ir šiais pakankamai moderniais laikais vis dar yra klaikus. Daug klaikesnis, nei turėtų kada nors patirti vaikai.
Bet kitokio gydymo, kuris būtų bent kiek efektyvus, deja, kol kas nėra.

Būčiau aš Sistemos Architektas ir turėčiau gerus Programerius, mano sistemoje vaikai iki kokių 20 metų nesirgtų niekuo rimčiau už kokį peršalimą (nes vis dėlto kartais reikia progų legaliai neiti į mokyklą ir ramiai sau skaityti namie), bet, deja, aš nesu Sistemos Architektas.

Bet vis tiek galiu kažkiek prisidėti prie Sistemos patobulinimo, nors kiek.

Nes šiuo metu kaip tik vyksta akcija, kurios tikslas – surinkti 30 000 € vėžiu sergantiems vaikams, ir nusižiūrėjęs nuo Enorcos idėją, prisidedu prie akcijos.

Žodžiu, prisidedant „Fotobitėmis“, pas kurias jau trejus metus spausdinuosi visokius kalendorius ir kitokius fotodalykus, SKELBIU FOTODROBĖS AUKCIONĄ.

Idėja tokia: pasiūlęs didžiausią sumą, gaus 30×40 cm fotodrobę bet kurios* mano darytos nuotraukos, esančios šioje fotogalerijoje. Yra ten visko, ir kažkiek parūšiuota pagal temas bei stilius. O jei labai tingite, čia keli populiariausi kadrai:

Eppur Si Muove III

Eppur Si Muove III

The Old Loner II

The Old Loner II

Cold Village

Cold Village

Silver Forest

Silver Forest

Winterpath IV

Winterpath IV

Serenity

Serenity

The Blackwalk

The Blackwalk

Leaves And Swans All Gone

Leaves And Swans All Gone

Pradinė kaina – 10€. Aukciono pabaiga – šis ketvirtadienis, liepos 23 diena, 13:13 val. (GMT+2). Pats aukcionas vyksta šioje „Facebook“ gijoje (jei atėjote į šį blogo įrašą iš „Facebook“, tai aukcionas vyksta po nuoroda).

VISOS AUKCIONO LĖŠOS SKIRIAMOS AKCIJAI.

Nenorite dalyvauti aukcione? Tai nors tiesiogiai paaukokite akcijai. Visa informacija čia.

____________________
Žinoma, kaip be žvaigždučių, ar ne? Bet čia žvaigždutė neišvengiama dėl dviejų paprastų dalykų:
1) deja, ne visos ten esančios nuotraukos yra paknakamo tokiam spaudiniui dydžio. Bet dauguma ž tinkami.
2) jei bus pasirinkta nuotrauka, kurioje yra (atpažįstamas) žmogus, privalėsiu atsiklausti jo leidimo spausdinimui, ir tik jo vieno sprendimas lems, sutinka jis ar ne prisidėti prie šios akcijos.

 
1 Comment

Posted by on 2015 liepos 21 in Taaaip...

 

One response to “Labdaros aukcionas

  1. Kogut

    2015 spalio 17 at 1:14

    Tai jau ir vėžiu persirgai?

     
 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos