RSS

Gundymo ypatumai (moterims)

12 Nov

Gundymai

Kaip jau rašiau anksčiau, turiu keletą knygų (ar knygų ciklų), kurias suskaitau kartą į metus ar panašiai. Prieš porą dienų kaip tik atėjo laikas „Raganiui„. Gaila, nebeatsimenu, kam paskutinįkart buvo skolintos šios knygos, nes įtrečdalėjęs pirmąją dalį, joje radau… plėšomo kalendoriaus lapelį su UNIKALIAIS patarimais moterims, kitoje pusėje. Patarimais, kaip reikia gundyti ;)

Gal kam pravers?..

GUNDOME SĖDĖDAMOS

Yra trys kojų sukryžiavimo variantai (moterims), kuriuos priešingos lyties atstovai pasąmoningai priima tartum koketavimą.
A. Moteris sėdi laisva poza, pasikišusi po savimi vieną smarkiai sulenktą per kelį koją. Šios kojos kelis atsuktas į patikusio kavalieriaus pusę.
B. Sėdinčios moters kojos sukryžiuotos, viršutinė koja lengvai siūbuojama, o batelis laikosi tik ant pirštų galų ir slysčioja ant pėdos. Toks gestas vyrui atrodo kaip kvietimas veikti.
C. Moters kojos sukryžiuotos, viršutinė – nuo kelio ligi pirštų -ištiesta lyg styga ir stipriai priglausta prie apatinės. Mokslininkų manymu, tai viena iš pačių seksualiausių pozų.
Jeigu jūs atkreipėte dėmesį, kad jus sudominęs vyriškis vertina jus kritiškai, klausosi jūsų kalbos, susikryžiavęs rankas ant krūtinės, imkitės mažos moteriškos gudrybės. Bet kokia dingstimi priverskite jį atnerti sunertas rankas, pavyzdžiui, ką nors jam paduokite. Blogiausiu atveju apsimeskite, kad norite užsirūkyti, bet neturite žiebtuvėlio, arba ką nors tyčia numeskite ant grindų. Pastebėta, kad kai tik rankos atsineria, pasikeičia ne tik poza, bet ir palankiau vertinama, kas vyksta.

Heh, ir ką čia bepridėti?.. Nebent tai, kad plėšomuose kalendoriuose nuolat galima rasti tikrų perliukų :D Ir kad kartais jie.. khem… na, bent jau ne patys blogiausi, a?.. ;)

 
4 Comments

Posted by on 2008 lapkričio 12 in Taaaip...

 

Tags:

4 responses to “Gundymo ypatumai (moterims)

  1. jago

    2008 lapkričio 13 at 9:56

    Mums darbe kažkuriais metais išdalino, kaip mes pakrikštijome, pesimisto kalendorių. Jame buvo pilna tokių aforizmų kaip kad „kad ir kiek stengtumeisi vistiek nieko nepavyks“ ar „ką padarei šiandien ryt reikės perdaryti“…

     
  2. naz

    2008 lapkričio 13 at 10:05

    Aš tiesiog įsivaizduoju, kaip bandydama atblokuoti kokį vyrą… numetu ant žemės rūterį… momentaliai atsiblokuotų… :D

     
  3. jago

    2008 lapkričio 13 at 10:39

    …taip pat visi adminai kelių šimtų metrų spinduliu.

     
  4. naz

    2008 lapkričio 13 at 13:27

    Na, o kaip manai ką aš laikau vyrais vertais atblokavimo? :D

     
 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos