RSS

Košmarai 2

20 Jul

Adžio košmarai ©Adis

Savaitgalį patyriau šiokį tokį šoką, per kurį susirūpinau savo psichine sveikata :D Kas per daug, tas nesveika, taip sakant…

Vėlyvas šeštadienio rytas sodyboje toli toli nuo miesto*. Už lango – natūrali tyla, drumsčiama natūralaus triukšmo – cypaujančios plunksnuotos smulkmės, medžių ošimo, vanago klykavimo, gandro kleketavimo. Jaukus ir vėsus kaimiškas kambarys, jokių uodų visą naktį, patogi lova, šilta Naz šalia… Pasiraivau ir atsisėdu lovoje, užmiegotas žvilgsnis nuklysta tiesiai priešais, į priešais lovą esantį stalą.

Ant jo kažkoks sidabrinis daiktas, primenantis… gitaros efektų procesorių.

GITAROS EFEKTŲ PROCESORIŲ? ČIA, KAIME????

F**k. Man jau tikrai reikia poilsio…

Visgi, su patankėjusiu širdies plaikmu, suintriguotas, ką čia visgi mano smegenys suinterpretavo kaip gitaros efektų procesorių, „rastą“ už ~200 kilometrų nuo artimiausio didmiesčio, susirandu akinius ir įsistebeiliju į stalą.

F**k.

Na, rimtai gitaros efektų procesorius, Digitechas.

A. Taip. Čia ir Naz brolis atsotogauja. Viskas gerai…

____________
* OK, OK… Dusetos – už 5 km, bet ar galima miestu vadinti gyvenvietę, kurioje nėra bankomato?.. ;)

 
9 Comments

Posted by on 2008 liepos 20 in Taaaip...

 

Tags: ,

9 responses to “Košmarai 2

  1. rtfb

    2008 liepos 21 at 22:42

    Adi, jeigu ir toliau overusinsi „Read More“, tai mažų mažiausiai vienas tavo skaitytojas nustos skaityti 100% postų. Click’ai _kainuoja_.

    -rtfb

     
  2. adis

    2008 liepos 21 at 22:45

    Sorry, čia nelabai kas nuo manęs priklauso – čia Jago užsijama skino lituanizacija ir pan.

     
  3. rtfb

    2008 liepos 22 at 0:01

    Nieko nežinau :-). Ta prasme, so far tik pas tave vieną matau šitą problemą.

    -rtfb

     
  4. jago

    2008 liepos 22 at 11:56

    Adi, čia rtfb skundžiasi ne tuo kad parašyta „read more“ o ne „skaityti toliau“, bet kad neilgas straipsnis skeliamas į dvi dalis.

     
  5. plentas

    2008 liepos 22 at 12:13

    Man tai kaip tik labiau taip patinka – šitaip Adis padaro, kad žmogus norom nenorom papuola į jo privačią zoną, kur gal perskaitys ir ankstesnius postus. Ir tas yra teisinga. Čia viena. Antra – neužima tiek vietos pagrindiniame stent.lt lange ir dėl to matosi daugiau postų. Čia kaip tik visiems gal taip reikia daryt. Ar čia tik manęs nenervina?

     
  6. jago

    2008 liepos 22 at 12:39

    Pirmame lange visada matosi 5 postai. O kuris variantas geresnis – sunku pasakyti. Aš asmeniškai gal labiau mėgstu ištisinius postus, man kažkaip patogiau, tačiau argumentus dėl ko juos verta skelti pilnai pripažįstu. Jei būtų vienas „true“ variantas – taip ir darytų visi, šiuo atveju manau kad tai skonio reikalas ir kiekvienas savo bloge gali rinktis variantą, kuris jam atrodo teisingesnis. Gal tik nemanau kad trumpus postus verta dalinti į kelias dalis (aišku klausimas kas yra trumpas).

     
  7. rtfb

    2008 liepos 31 at 17:39

    Benai, tame ir pointas, kad kol „nejučia“, tol viskas puiku. O kai jau „norom nenorom“, tai kyla klausimas — gal blogų skaitymas man darbas?

    -rtfb

     
  8. Chemiker

    2008 rugpjūčio 1 at 9:35

    Benai, man atrodo čia labiau galioja ne pagrindiniam stent.lt blogui, o tiems, kas skaito RSS, o tokie nori paskaityti tekstą nepakliūdami į „asmeninę zoną“ :-)

    Ne į temą klausimas – kodėl bendras STEnt blogas per RSS neparašo, kas straipsnio ar komentaro autorius? Kartais galima iš braižo atsirinkt, bet dažnai tenka spaust ant linko ir žiūrėt, kas ten toks pasireiškė.

     
  9. jago

    2008 rugpjūčio 1 at 11:15

    Reikės pažiūrėti ar sudėtinga tai pataisyti. Konfigūravimo galimybių lyg ir nėra dar, bet galima truputį perrašyti rss’o kodą. Už pastabą dėkui.

     
 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos