RSS

Plieniniai žirgai ir Pugačiova

03 May

Baikerių sezono atidarymas ©News Bridgepix

Kaip žinia, šiandien, kaip ir kiekvieną pirmąjį gegužės šeštadienį, Vilniaus langus variklių blerbimu drebina baikeriai, iš visos Lietuvos (ir iš už jos ribų) sulėkę į baikerių sezono atidarymą. Vaizdų prisižiūrėti galima gražių – blizgančios geležys, nikelis, juoda, kniedėmis kaustyta oda, plačiai išsižergę ir į geležines kamanas įsitvėrę barzdočiai, duslus variklių riaumojimas – na, tik Motörhead’ų ar Manowar’ų fone betrūksta ;)

Bet šiandien, grįžinėjant iš parduotuvės, su Naz sankryžoje pamatėme vaizdą, kurio ilgai nepamiršiu…

Taip, jau XXI amžius, bet vis dar nedažnai pamatysi motociklą, iš kurio sklistų muzika. Nežinau, kodėl taip yra – prieš porą metų esu sėdėjęs ant sunkiasvorės Hondos, kurioje buvo atvira stereo sistema – t.y. sėdėdamas vairuotojo vietoje, gauni kuo normaliausią stereo garsą, kuriam netrukdo net variklio grumenimas. Tiesa, savininkas minėjo, kad ta Honda kainuoja daugmaž tiek pat, kiek naujas mersas, tai čia gal ir yra faktorius, kodėl vis dar tiek mažai muzikalių motociklų.

Anyway, šiandien pamatėm vieną tokį. Kažkokį japonišką, markės nenustačiau. Ir maža detalė – motociklinė garso sistema garsą skleidė ne vairuotojui, o visiems aplinkiniams ;) Tiesiog balno krepšiuose įtaisyti šiokie tokie garsiakalbiai, ir tiek. Bet muzika… арлекино, арлекино, ухахаха!

OK, iki šiol laikiau save žmogumi, kuris ne itin prisiriša prie stereotipų. Bet matyt, visgi tokiu iš tiesų nesu. Ne, toks baikerizmo ir Alos Pugačiovos derys man ir netrukdo – greičiau priešingai: pataiso nuotaiką kelioms valandoms, kas yra gerai :D Bet visgi, kažkas man čia nedera. Kaip ir nederėtų emo, grojantis death metal grupėje, kaip nederėtų ir politikas, slapčia aukojantis labdarai. Kaip kad nedera ir britvininkai ar motoroleristai baikerių kolonoje.

Beje, baikeris su savo moterimi, sėdintys ant minėtojo motociklo, buvo dar ir su stebėtinai sandariais šalmais, dengiančiais visą veidą :D

OK, užteks. Arlekinas, tai arlekinas. Visko būna, visko reikia. O ir oras keičiasi, derinasi prie artėjančių Tiamat’ų ;) Na kaip, kiek iš šį įrašą skaitančių yra pasiryžę balsuoti už meilę?… ;) OK, OK, juodas humoras čia…

 
1 Comment

Posted by on 2008 gegužės 3 in Taaaip...

 

Tags:

One response to “Plieniniai žirgai ir Pugačiova

  1. naz

    2008 gegužės 3 at 16:41

    Aišku buvo labai negražu ir nekorektiška, bet taip ir suslenkiau sankryžoje iš juoko… dabar pagalvojus, gerai, kad bent pirštais nerodžiau.

     
 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos