RSS

Taip auga ąžuolai

22 Mar

Ąžuolas

Auga sėkmingai. Pirmasis – jau 12 cm ūgio, turi 6 lapus, iš kurių vienas (pats mažiausias) tuoj nukris. Kas nors žino, čia taip ir turi būti?

ĄžuolasTaip, rašau „pirmasis“, nes yra dar… du! Vienas garantuotai ąžuolas – bo gilės kepurė po grumstais matyti – o kitas irgi turbūt ąžuolas. Arba šermukšnis. Arba klevas. Nes daug ką į vazoną kišau.

Trečiasis – jau didelis visai, 6,5 cm, bet dar rūšies mano žiopla akis negarantuoja. Bet kiek pamenu, kai pirmasis dygo, irgi taip pat atrodė. Beje, šitas pastebėtas vėl ne per seniausiai, gal prieš savaitę, kai tas su gile žemėje (jo nuotraukos nėra) – gal prieš dvi. Vėl kažkaip sugebėjau pražioplinti…

Įdomu, dar kas nors sudygs? :)

 
1 Comment

Posted by on 2011 kovo 22 in Taaaip...

 

Tags:

One response to “Taip auga ąžuolai

  1. Aihara

    2011 kovo 22 at 18:00

    Pas tave tuoj visa giria užaugs :D tas neidentifikuotas ir man į ąžuoliuką panašus.
    Dėl džiūvančio lapelio kol kas nesijaudinčiau, nes kiti lapai atrodo sveikai. Gal tik palaistyt pamiršai kada :) arba perkėlei į kitą vietą ir sustresavo. Arba pačiam ąžuolui nepatinka toks mažiukas lapelis :)

    Šiaip įdomu, kad pastebi išdygusį ąžuolą tik kai jis jau didokas būna. Nes aš irgi išdygimo momentą pražiopsojau. Bet turiu pasiteisinimą, kad išvykus buvau :)

     
 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos