RSS

Zappa plays Zappa in LT

17 Apr

Zappa plays Zapa

Wow. Pradedu nuoširdžiai gerbti koncertų agentūrą Relax Live!. Tokie laikai, o į Lietuvą veža visą krūvą išties alternatyvių muzikantų.

Va, neseniai buvo Soulfly. Šįvakar – Blaze Bayley. Gegužės 9 – Ария. Gegužės 14 – Joe Bonamassa, o birželio 4 – Dweezil Zappa!

Taip, pastarąjį projektą nesunkiai galima apkaltinti komerciškumu – gi kai pagalvoji – kas čia ypatingo, kai sūnus groja savo tėvuko, tegul ir legendinio, gabalus? Užsidirbt nori, ir tiek, ar ne?

Bet kiek esu matęs Dweezilo video – turi šarmo bičas, tikrai turi. Jaučiasi kraujas…

Žodžiu, birželio 4 – „Tour de Frank“ pasiekia Lietuvą!

 
3 Comments

Posted by on 2009 balandžio 17 in Klausyti

 

3 responses to “Zappa plays Zappa in LT

  1. Zibaila

    2009 balandžio 17 at 21:05

    Nu jo. Relax nepasišika ne tik radio eteryje, bet ir organizuodama koncertus. Iš virš minėtų Bonamassa labiausiai pamatyt norėčiau (vis dar neprarandu vilties).
    Kas dėl Zappos sūnaus – net nežinau. Frankas buvo legenda – balso tembras, asmenybė, muzikinis talentas, netradicinės pažiūros, netradicinis požiūris į muziką. Tai buvo menininkas iš didžiosios raidės. Manyčiau jei jo sūnus turi nors pusę tėvo talento – turėtų kurti kažką savo, kažka unikalaus. Kam kartoti tai, ką jau tėvas tobulai padarė?

     
  2. Chemiker

    2009 balandžio 18 at 10:50

    Būčiau linkęs tau, Zibaila, nepritarti. Jei anksčiau sukurtos muzikos niekas neatliks koncertuose, ji nebus gyva muzika. Dėl to labai faina, kad jau mirusių kūrėjų kūrinius kažkas sugroja, visai nesvarbu, ar tai jų vaikai, ar šiaip žmonės.

     
  3. bigj

    2009 balandžio 18 at 13:50

    be to talento reikia ne tik sukurti kurini, bet ir ji atlikti. o jei sunus paveldejo ta puse, kur atlikejo talentas ;)

     
 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos