RSS

400 spaudos duobkasių

04 Apr

BlogIn 2008 ©Arvydas.net

„Stoviu prieš 400 tradicinės spaudos duobkasių“ – sako Virgis Valentinavičius iš Alfa.lt., stovėdamas ant pakylos tinklaraščių ir interneto konferencijoje BlogIn 2008. Auditorija ploja.

Taip, ką tik iš Lietuvos blogerių konferencijos. Įspūdžiai labai geri – konferencijos organziacija, ypač techninė pusė – super. Tiesą sakant, patogumu aplenkianti net tą Europos viršūnių suvažiavimą energetikos klausimu praeitų metų pabaigoje. Ir liaudis pati ta: publikos amžiaus vidurkis turbūt apie 25-eri metai.

Pranešimai… na, kiek spėjau jų išklausyti, kai kur prieštaraujantys vieni kitiems. Kai kas kalba nuoširdžiai. Kai kas šiek tiek pataikauja publikai. Kai kas… neišeina sakyt, kad „į šoną varo“, bet bent jau vietomis nelabai aišku, kodėl kalba apie tai, apie ką kalba.

Įspūdį paliko Paršonio ir Katkevičiaus pasisakymai. Pirmasis – nuoširdumu ir idėjiškumu (tam tikra prasme Džiugą laikyčiau savotišku blogger-rebel’u, avangardistu, visąlaik ieškančiu ir siūlančiu kakžą naujo, geresnio, tobulesnio. Ir darančio tai negailint savęs), antrasis – na, sakyčiau, modernaus žmogaus, kombinuoto su profesionaliu senavilkišku žurnalistu, požiūriu. Pagarba žurnalo redaktoriui, kuris sugeba atsisakityti (na, realiai – turbūt sumažinti) popierinės spaudos monitoringo :)

Toliau – dar didesnis pofesionalų antplūdis, dabar jau ir iš Europos fronto. Moteriškę gal kas kiek suklaidino – visgi Lietuvos blogosfera dar neturi tiek išteklių, kad imtųsi Europos…

Deja, nuo čia jau tenka palikti konferenciją, laukia kiti darbai. Bet atrodo, kad dar pavyks ištaikyti porą valandų vėliau.

 
Komentarai įrašui 400 spaudos duobkasių yra išjungti

Posted by on 2008 balandžio 4 in Taaaip...

 

Tags:

Comments are closed.

 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos