RSS

Tarnybos

09 Jan

Jei tu išsigandai – tau visada padės policija! ©Sportas

Na, gabalas tai ironiškas, bet postas bus priešingas.

Pradėsiu nuo to, kad kol kas (tfu tfu tfu ;) neturiu jokių nusiskundimų policija. Kiek teko susidurti, kažkaip dar vis neturiu pasakyti ką nors blogo apie juos. Štai ir šiandieninis įvykis.

Grįžęs namo, laiptinės aikštelėje randu „dovanėlę“ – trūkusį bomžą. Žinant vieno tokio bendralaiptiniečio svaiginimosi įpročius (pasireiškiančius išbarstytais švirkštais ant laiptinės palangių) ir neužuodęs alkoholio kvapo, nusprendžiau nesiterlioti ir iškviesti visų taip mylimą policiją. Mano daržas, bet ne mano pupos, tai tegul jie tvarkosi, toks jų darbas.

Ir ką? O gi vėl negaliu pasakyti nė vieno blogo žodžio apie juos. Prisistatė operatyviai, per ~6 minutes nuo iškvietimo ir kultūringai ištarabanino tą veikėją lauk. Pabrėžiu – kultūringai*.

Užtat galiu pasiskųsti kita tarnyba. Ir tai bus… paštas, per jį šiandien pavėlavau į darbą. Vieno blogo įrašo paragintas, nusprendžiau sau Kalėdų proga pasidovanoti unikalią dovanėlę – 40-metų žurnalų Rolling Stone ir Creem archyvus skaitmeniniame formate. Užsisakiau Amazonėje, ir va, keletas savaičių po Kalėdų pašto dėžutėje radau lapelį, kad va, prašom ateiti į paštą ir atsiimti siuntinį iš JAV.

Ne, skųsiuos ne pristatymo tempais – kol kas man jie giliai dzin. Bet… na, žodžiu, siuntą turėjo sudaryti 6-8 DVD, tai primečiau, kad paketo dydis sudarys maždaug standartinės batų dėžutės dydį… Galvojau, va, važiuosiu į darbą, paštas pakeliui, tai pasiimsiu kuprinę ir dar darbe apžiūrėsiu tą džiaugsmą.

Kai pašte man atnešė standartinį Kalėdų Senelio dydžio maišą (tik baltą, ne raudoną), beveik atsisėdau… Na, galėjo gi perspėti apie tokius gabaritus, būčiau turistinę kuprinę ėmęs… Žodžiu, teko gaišti laiką ir visą tą stuffą vilkti namo, tada – ė darbą, ir dar visą dieną kentėti smalsumą, kaip ten viskas atrodo viduje…

Na bet pagaliau aš jau namie, paketas šalia, va, imu peilį ir perrėžiu įpakavimo juostą, ir prieš mane…

… o čia pasielgsiu kaip senais gerais laikais pačioje įdomiausioje serialo (pvz. kokio „Kalniečio„) vietoje:
tęsinį žiūrėkite kitoje serijoje! ;)

_________
* OK, prisipažinkit, kiek iš skaičiusiųjų automatiškai užvedėt pelę ant pabraukto kultūringai? ;).

 
5 Comments

Posted by on 2008 sausio 9 in Taaaip...

 

Tags: , , ,

5 responses to “Tarnybos

  1. Chemiker

    2008 sausio 9 at 21:11

    nu va, o mums paštas sausio mėnesio žurnalo numerį prapuldė… amžinai pas juos gliukai.

     
  2. auxaliutis

    2008 sausio 9 at 21:33

    Tai čia jau žiūriu kaip ir pašto gero tono ženklas tampa visokios nesąmonės.
    Užsiprenumeravau žurnalą „Valstybė“, tai jie sako po pirmų kelių mėnesių išvis atsisako pašto ir kurjerių paslaugų, nes pastovūs nusiskundimai buvo ir problemos.
    Dabar patys skirs/samdys žmones prenumeratos išnešiojimui… Žiūrėsim kas čia bus.

     
  3. jago

    2008 sausio 9 at 21:33

    Va nezinau ar cia galima pasta kaltinti. O amazono pakavimo ipatumai – kitas reikalas. Nusiskundimu internete pakanka.

     
  4. Chemiker

    2008 sausio 10 at 12:47

    Mums paštas, pasirodo, pavogė žurnalo numerį. Ir šiaip – pusantrų metų prenumeruojam kasmėnesinį žurnalą, tai pusę to laiko būna vienos ar kitos problemos su pristatymu… Nu nepatinka man taip ;-)

     
  5. Zibaila

    2008 sausio 10 at 15:05

    A? u?ved?iau pelæ ant pabraukto kult?ringai :)

     
 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos