RSS

Bad HairInterview Day

13 Feb

Na ką – galiu nurodyti (man) mieliausią mano darytą interviu (tiksliau, net kelis [1] [2] [3] [4] [5] [6]), bet nuo šiol galėsiu nurodyti ir patį durniausią.

Bet aš geras, etiškas ir pūkuotas, tai konkrečiai nenurodinėsiu.

Bet jei norite įsivaizduoti – prisiminkite anekdotą, kur profesorius labai mėgo kirminus, ir visi studentai egzaminui mokydavosi vien apie kirminus, ir atsakinėdavo apie kirminus, nesvarbu kokį bilietą ištraukdavo:
– Dramblys? Dramblys yra didžiausias sausumos žinduolis, ir turi straublį, kuris yra panašus į kirminą. Kirminai yra skirstomi į …

Tai šiuo atveju interviu atrodė daugmaž taip:

– Į kurias šalis Jūsų įmonė eksportuoja savo produkciją?
– Per metus mūsų įmonėje pagaminama iki 100 tonų verminokomposto, eksportuojame apie 80%. Kalbant apie gamybos efektyvumą, verminokompostą geriausiai gamina eisenia fetida, antroje vietoje – aporrectodea caliginosa caliginosa. (dar 10 minučių monologo su specialybės buzzwordais).
– Bet į kurias šalis vykdomas eksportas?
– Daugiausia į Rusiją. Beje, iš Rusijos pirkome lumbricus terrestris – jie siūlo žymiai žemesnėmis kainomis, nei vietiniai tiekėjai, bet gavome įsitikinti, kad lumbricus terrestris verminokomposto gamybos atžvilgiu yra visiškai neefektyvūs. Kiek galiu įvertinti iš savo patirties, efektyviausi yra… (dar 10 minučių monologo su specialybės buzzwordais).
– Gerai, papasakokite apie save. Akivaizdu, kad esate savo srities specialistas. Kaip tokiu tapote, nuo ko prasidėjo Jūsų karjera?
– Aš? Na, aš atėjau į įmonę tūkstantisdevyišimtairaudonioliktaisiais. Tuomet verminokompostas buvo gaminamas vien su lumbricus rubellus rubellus. Vėliau, aišku, atėjo nauji laikai, naujos mados, buvo pradėti naudoti eisenia fetida, aporrectodea longa longa, aporrectodea caliginosa caliginosa. Tai – geros rūšys, ir dėl to įmonė smarkiai išlošė. O vėliau buvo eksperimentai su… (dar 10 minučių monologo su specialybės buzzwordais)

Pabaigoje pašnekovas taip nuoširdžiai džiaugėsi ir didžiavosi, kad esą viską taip gerai išaiškino nespecialistams, kad net pasidarė gaila gadinti tokį džiaugsmą. Gi kiekvienas savaip geekas.

 
Komentarai įrašui Bad HairInterview Day yra išjungti

Posted by on 2014 vasario 13 in Taaaip...

 

Comments are closed.

 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos