RSS

Baltoji likimo ironija

18 Mar

Baltoji likimo ironija

Kadangi nesame itin aktyvūs pieno vartotojai, tai anksčiau pieną parduotuvėje rinkdavausi pagal tai, kuris ilgiau galioja.

Dabar – beveik atvirkščiai. Nes… pienas, tinkamas vartoti keturis mėnesius???

Turbūt čia jau nebe pienas. Greičiau koks pieno gėrimas ar pieno nektaras.

 
16 Comments

Posted by on 2009 kovo 18 in Taaaip...

 

Tags:

16 responses to “Baltoji likimo ironija

  1. Laura

    2009 kovo 18 at 12:13

    Tokiems kaip aš, kurie pieno produktų nemėgsta, šitas pieno nektaras – superinis išradimas. Stovi šaldytuve ilgai ilgai, ko prireikia kokiai tešlai ar košei.

     
  2. Vidmantas

    2009 kovo 18 at 12:14

    Normalus čia pienas – tinkamai išvalytas aukštoj temperatūroj ir dėl to turi kitokį negu „močiutės pieno“ skonį

     
  3. naz

    2009 kovo 18 at 15:58

    Nereik varyt, pienas kaip pienas, tik beproto prikaitintas, kad nieko gyvo neliko ;)

     
  4. Mantas

    2009 kovo 18 at 19:46

    Už tą galiojimo laiką ir kaina atitinkamai užkelta :)

     
  5. Blondie

    2009 kovo 18 at 20:32

    Netik prakaitintas, bet ir išvalytas pro visokius filtrus ir pan. normalus pienas gali gerti drąsiai.

     
  6. pankutis

    2009 kovo 18 at 22:08

    Mes perkam pigesnį Marijampolės pieno konservų analogą 12pakais ir laikom spintelėj, kad nereiktų bele kada prireikus bėgt į parduotuvę. L. patogu. Vartojam jau tikrai seniai, anei ragai, anei kanopos neužaugo. Beje, atidarytas ilgai nesilaiko, gyžta, kaip ir paprastas pienas.
    Tarp kitko, tavo pakelis nešviežias, nes Mū mačiau, jau ir 2010 metus galiojimo laike rašo…

     
  7. softly.lt

    2009 kovo 18 at 22:13

    Yra geras budas isitikinti, kad cia naturalus pienas – ipili sauksta paprasto rugpienio ir jis per pora dienu normaliai surugsta.

     
  8. Chiotas

    2009 kovo 19 at 22:40

    Su šiuo pienu viskas gerai, jo ilgas galiojimo laikas taipogi normalus. Šis pienas perdirbtas taip, kad uždarytas gali stovėti ilgą laiką, tačiau atidarytas jis pradeda gesti. Pats naudoju ši pieną, esu didelis pieno mėgėjas.

     
  9. Ewa_

    2009 kovo 20 at 1:14

    Nezinau kaip ten del gedimo. Pas mus saldytuve atidarytas jis keleta savaiciu prastovi ir nieko.

     
  10. hahas

    2009 kovo 20 at 9:13

    Nu nieko sau….. Tame pienu viskas užmušta, pridėta E vitaminų, spėju – ir tai laikote normaliu pienu??? :). Nebent normalus atsižvelgiant į tai, kad gyvenate XXI amžiuje, kur užmuštas pienas – normalus pienas.

     
  11. punktyras

    2009 kovo 20 at 12:35

    Ką viską ten užmušti – bakterijas ir virusus. Tas nėra blogai. Pavardink, kokius E priedus tu ten randi? Aš jokių nematau. Paprastas pienas, tik be joje esančios faunos, kad pienas išsilaikytų ilgai.

     
  12. bigj

    2009 kovo 20 at 12:48

    Hahai, esate visiškai teisus. Piene yra Vitamino E http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_E#Food_sources_of_Vitamin_E

     
  13. Benas

    2009 kovo 22 at 12:15

    Adi, man tai idomus kitas sito reikalo rakursas – tu tik dabar pamatei, kad MŪ galioja pusmetį? Kai tuo tarpu jis apyvartoje sukasi apie kokius 5 metus? :DDDD

     
  14. adis

    2009 kovo 22 at 13:52

    Na, galiojimo laikas dar pernai buvo natūralesnis, man atrodo. O parašiau tik dabar, nes tik dabar pasiryžau padaryti iliustraciją ;)

     
  15. bigj

    2009 kovo 30 at 10:46

    čia visai iš kitos diskusijos flashback’as Visa bėda, kad maistas nesilaiko kaip fallout ilgai… Na, gal išskyrus optima linija: kokios bakterijos, jei entropija jo prisibijo?

     
  16. Siggy

    2010 birželio 2 at 0:48

    Na, ,,Mū“ pienas jau seniai garsėja savo ilgaamžiškumu :D ir ,,natūralumu“ be abejo

     
 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos