RSS

PvP arba labai pacifistiškas įrašas

19 Jan

WoW PvP

Taip taip taip… Man pačiam buvo įdomu, kada jau ir čia pradėsiu rašyti apie kompiuterinius žaidimus :D

Yeap, esu condemned geimeris. Žaidžiu nuo tada, kai turiu nuosavą kompiuterį namuose (1997?), vienu metu žaidimai buvo tapę ir pragyvenimo šaltiniu – ne, deja, netapau geimeriu-profesionalu, bet buvau tapęs profesionaliu žaidimų kūrėju, ir su pasisidžiavimu galiu pasigirti, kad esu pirmojo lietuviškojo stambiabiudžetinio strateginio žaidimo scenaristu, misijų dizaineriu, vienas iš įgarsintojų ir dar ten šiuo bei tuo :)

Bet užteks apie šlovingą praeitį.

Visąlaik ko nemėgau kompiuteriniuose žaidimuose – tai vadinamųjų duel’ių (dvikovų), deathmach’ų ir pvp („player versus player“, t.y. „žaidėjas prieš žaidėją„). OK, deathmachai kokiam Doom2 ar Quake2 su draugais (draugais, o ne šiaip pažįstamais, ar išvis – anonimiškais kokio serverio žaidėjais) – tikrai fun, bet visa kita…

Ir tik šiandien, po 11 metų praktikos, supratau, kodėl man tai nepatinka.

Nes man tai labai jau primena matavimąsi atitinkamais organais. Ačiū, man to užtenka realybėje, kam tai perkėlinėti į virtualybę? Bent jau aš žaidimuose noriu relakso (vienoj rankoj – bokalas alaus ar puodelis arbatos, kitoj – pelė), atsipalaidavimo, o ne varžymosi, kas kietesnis. Matyt, visgi esu taikus žmogus, nes tokie dalykai manęs neveža ir realiame gyvenime. Sakai, esi kietesnis už kažką kitą? Na tai ir laikyk save tokiu, jei tau nuo to tik geriau, bet netrukdyk gyventi ir tūsintis kitiems.

P.S. Horde foreva!

P.P.S. 60 lvl WoW’e! Viskas, laisvinu HDD, perku ir instalinu TBC… %)

 
Komentarai įrašui PvP arba labai pacifistiškas įrašas yra išjungti

Posted by on 2008 sausio 19 in Žaisti

 

Tags: ,

Comments are closed.

 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos